Kutatásokkal segítjük ügyfeleinket

q

Kutatásaink célja, hogy további háttér tudást és inspirációt adjanak munkánkhoz – és talán más kollégák munkájához is – a magyarországi KKV szektor fejlesztése érdekében.

 

A kutatások elősegítik, hogy a hazai kis- és középvállalatok jellemzőit összevetve nemzetközi tanulmányokkal és hazai benchmark adatokkal, hatékony és testreszabott módszereket dolgozzunk ki a KKV-k számára.

 

A kutatásokban való részvétel mindig önkéntes és ingyenes.

 

A résztvevők – az adott kutatás jellegének megfelelően – céges vagy személyes szintű egyéni visszajelzést kapnak eredményeikről, ami lehetővé teszi, hogy naprakész információkhoz juthassanak a vállalatvezetők arról, hogy egy-egy szervezetfejlesztési, vezetési vagy hatékonysági témakörben hol tartanak más, hazai vállalatokkal való összehasonlításban.

 

Ezzel egyben segítséget szeretnénk nyújtani a résztvevőknek abban, hogy helyzetüket reálisan felmérhessék a résztvevők, a személyes és vállalati szintű önismeret és tudatosság – mint a tovább fejlődés alapját szolgáló tényezők – fejlesztése érdekében.

 

 

Előző kutatásunk:

Jövőálló Vezető Kutatás – 2020. című kutatásunkban egy nemzetközi kutatás eredményei alapján azt vizsgáltuk, hogy az állandó változások ellenére hosszú távon sikeres vállalatok vezetői hogyan viselkednek és főképp mit csinálnak másképp, mint más, kevésbé sikeres cégek vezetői.

 

Kutatásunk eredményéről bővebben itt olvashat: Jövőálló Vezető Kutatás – 2020.

 

Téma

Kutatások

Date
Category
Kutatás, Változás